Читател на Plovdiv24.bg е станал свидетел на интересна ситуация в Кючука. Публикуваме съобщението му

...
Читател на Plovdiv24.bg е станал свидетел на интересна ситуация в Кючука. Публикуваме съобщението му
Коментари Харесай

Дамска агресия на кръстовище в Кючука! Катастрофата бе много близо

Читател на  Plovdiv24.bg  е станал очевидец на забавна обстановка в Кючука. Публикуваме съобщението му без редакторска интервенция:

Здравейте, уважаема медия. Знам, че на всички ви се случва всекидневно да попадате в сходни обстановки, като минаване на алено или лишаване на преимущество. Причината, заради която ви изпращам това видео, е друга. Мястото, в случай че има въобще значение, е кръстовището на ул. " Стефан Стамболов " и ул. " Георги Кондолов ". " Дамата " с нисана, която едвам не провокира злополука, пробвайки се да отнеме преимуществото на другата дама, в дясно от нея, стартира да маха с ръце, да крещи и да надува клаксона. Не стига, че не знае правилника, ами прояви и експанзия. Това ми се случва няколко пъти в последните дни. Чудя се, в случай че бяха двама мъже и този, който е сбъркал, стартира да се кара, псува и надува клаксона, по какъв начин можеше да наподобява видеото? Оставям отговора на въпроса ми на въображението ви.

На всеки може да се случи да сгреши. Човешко е да се прости. Понякога, когато сме в правото си е обикновено да се ядосаме, зависи от момента и обстановката. Но е неприемливо, когато сме заблудени и си мислим, че сме безгрешни, да се саморазправяме с близките и да ги съдим. Скоро ще станем като в Дивия запад - на ти револвера и значката, оправяй се...

Plovdiv24.bg припомня, че са оповестени сходни обстановки, под формата на въпрос към водачите. Можете да видите сходна тук.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР